מרכיבים

חצי כוס שעועית
חצי כוס חומוס
1 כוס חיטה
1/3 כוס צימוקים
3 כפות שמן לטיגון
פפריקה מתוקה
כמה פרוסות לחם
סוכר
אשראש הוא מרק קטניות עשיר בכל טוב, הוא מתקתק ומתאים לימי החורף הקרים.

אופן הכנה

1.משרים את הקטניות במים למשך הלילה, כל סוג בקערה נפרדת ומבשלים אותם עד שיהיו רכים כל סוג בסיר בנפרד.
2.מעבירים את כל הקטניות המבושלות לסיר גדול עם הנוזלים שלהם ולא מחליפים את המים.
3.מחממים כ3 כפות שמן ומוסיפים פפריקה מתוקה , שופכים את התערובת לתוך סיר הקטניות ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
4.שופכים מים חמים על הצימוקים לריכוך ומוסיפים לסיר. מוסיפים את המלח, מוסיפים סוכר לפי טעם או לצלחת האישית.
5.מטגנים חתיכות לחם ומוסיפים לפני הגשה
נגישות