מרכיבים

1 ק
3 כוסות מים
1 כף מלח
1/3 כוס שמן
1 בצל ירוק קצוץ
1 חבילה גבינה צ'רקסית
פפריקה מתוקה חריפה לפי הטעם
1 כפית מלח
לא סתם קראנו לאתר המתכונים שלנו על שם המאכל "מתאזה". טעמם של הכיסונים הממולאים בגבינה צ'רקסית ובצל ירוק הם על גבול המושלם!

אופן הכנה

1.לשים יחד את הקמח, המים, המלח והשמן עד ליצירת בצק. יש לתת לבצק לנוח כ-20 דקות.
2.מטגנים את הבצל הירוק במעט שמן צמחי, מוסיפים את הפפריקה המתוקה החריפה.
3.מפוררים את הגבינה ומוסיפים לבצל המטוגן, יחד עם כפית מלח לתערובת.
4.יוצרים מהבצק כדורים קטנים, משטחים עם מערוך ומניחים כפית מהתערובת בתוך הבצק, סוגרים ומהדקים את הבצק.
5.מרתיחים מים עם קצת שמן ומלח ומבשלים כ-7 דקות.
Comments are closed.
נגישות